onsdag 12. september 2012

Gratinert frittata med squash


Til 2 personer trenger du:
4 egg
2 ss vann
salt og pepper
1/2 squash, i skiver
1 løk, i skiver
50 g revet hvitost

Pisk sammen eggene med vann og smak til med salt og pepper.
Kutt squash og løk i skiver og fres det sammen i en panne med olje til løken blir blank. Hell over eggeblandingen og la det stå til bunnen får satt seg skikkelig og får en gyllen stekeskorpe. Strø over osten og gratiner frittataen under grillen i stekeovnen på 250 grader i 4-5 minutter til osten blir gyllen.

La frittataen hvile i pannen i noen minutter før du velver den ut på en fjøl eller et serveringsfat.
Server gjerne sammen med salat og godt brød - vel bekomme!

1 kommentar:

  1. Kom tilfeldigvis over denne bloggen. Så mye godt og virkelig innbydende blogg :) Denne skal jeg garantert prøve da vi virkelig har fått sansen for squash og lurer på hva vi skal lage med den :) Tusen takk for oppskrift.

    SvarSlett