tirsdag 11. september 2012

Fylt ciabatta

Samboeren min trengte et raskt og enkelt måltid på en travel hverdag. Når det først er skole, jobb og deretter fotballkamp er det viktig å få i seg godt med mat i mellom slagene. Her er en del av lunsjpakken jeg ordnet i stand. Når man fyller baksten på denne måten i stedet for å snitte den opp på vanlig måte unngår man mye søl, samtidig som man får et mye saftigere resultat.



Til to personer finner du frem:

2 ciabatta
2 ss mager kesam
4 skiver kokt skinke
4-5 blader isbergsalat
1/4 agurk
1/2 rød paprika
god olivenolje
maldonsalt

Kutt av en liten bit på enden av hver ciabatta og grav ut all innmaten. smør en spiseskje med kesam inni hver ciabatta og legg i et par skiver skinke.
Finsnitt salaten og kut opp agurk og paprika i små biter. Bland alt godt sammen og smak til med litt god olivenolje og maldonsalt. Fyll opp resterende plass i hver ciabatta med salatblandingen, del dem i to og server - VEL BEKOMME!

1 kommentar: