Til to personer brukte jeg:
1 løk, finhakket
1 fedd hvitløk
1 fedd hvitløk
1 boks hakkede tomater
2 dl kyllingkraft
1 ts sukker
1 ts shriracha chilisaus
salt og pepper
0,5 dl fløte
Hakk løk og hvitløk og sviss den blank i en kjele. Hell deretter på tomater og kraft og la det hele koke opp. Smak til suppen med salt, pepper og chilisaus og ha deretter i litt sukker for å fjerne bitterheten fra tomatene. Kjør suppen glatt med en stavmikser og rør tilslutt inn fløte. Gi suppen et raskt oppkok og den er klar.
Oliventapenade:
200 g svarte oliven, uten stein
1 lite fedd hvitløk
1 ss kapers
2 ansjosfileter
ca 3 ss god olivenolje
svart pepper
Ha alle ingrediensene i en minihakker eller foodprocessor og kjør det sammen til en jevn masse.
Øs suppen over i serveringsskåler, bre tapenaden på toast og server - vel bekomme!
Oliventapenade:
200 g svarte oliven, uten stein
1 lite fedd hvitløk
1 ss kapers
2 ansjosfileter
ca 3 ss god olivenolje
svart pepper
Ha alle ingrediensene i en minihakker eller foodprocessor og kjør det sammen til en jevn masse.
Øs suppen over i serveringsskåler, bre tapenaden på toast og server - vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar