Til to fiskepakker trenger du:
3-400 g laksefilet, uten skinn og bein
salt og pepper
1/2 squash
1 gulrot
8-10 cherrytomater
1 løk
3 toppede ss meierismør
2 ss friske urter, finhakket (jeg brukte gressløk og persille)
1 lite fedd hvitløk, finhakket
salt
Sett stekeovnen på 200 grader.
Bland sammen mykt smør med urtene og hvitløken, smak til med salt. Kutt grønnsakene i tynne strimler og del tomatene i to. Riv av to ark folie på ca 20 x 20 cm og legg grønnsakene i midten av de to arkene. Kutt opp laksen i store biter og krydre med salt og pepper. Legg fisken over grønnsakene, topp med en stor skje smør og lukk igjen folien. Set pakkene inn i ovnen på midterste rille og bak dem i 10-12 minutter til fisken flaker seg opp. Server med kokte poteter, vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar