Som middag til 2-3 personer brukte jeg:
2 store poteter, skrelt og kuttet i terninger
1 stor løk, hakket
1/2 squash, i terninger
1 fedd hvitløk
250 g god pølse, jeg brukte en grov kalvepølse
5 dl kylling- eller grønnsakskraft
1,5 dl matfløte
salt og pepper
1 tomat, i terninger
1 vårløk, snittet
Varm opp en kjele med litt smør eller nøytral olje. Tilsett potet, løk, hvitløk og squash og fres det hele i noen minutter til løken blir blank. Hell på kraft og la koke til potetene er møre. Skjær pølsene i biter og tilsett i suppen sammen med fløte. Kok opp og smak til med salt og pepper. La suppen småputre i noen minutter til den tykner noe.
Serveres rykende varm, toppet med frisk tomat og vårløk - vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar