lørdag 21. april 2012

Spicy pizza - Hawaiien style

 Det er tid for litt lørdagskos, og hva passer vel da bedre enn en god hjemmelegate pizza? Jeg lager sjelden samme pizza to ganger og tester stadig ut nye smaksombinasjoner. Denne gangen har jeg laget en Hawaiien style pizza, men var redd for at smaken skulle bli litt tam, så da gjorde jeg den spicy - og ananas og chili passer jo utrolig godt sammen. Til to personer brukte jeg:


tirsdag 17. april 2012

Verdens beste Club Sandwich

Kjøkkensjefen har lenge snakket om at han lager verdens beste Club Sandwich, med en oppskrift han har fra lærlingtiden. Vi pleier å spise lunsj sammen på jobben hver dag, og rett før helgen fikk vi endelig smake på denne sandwichen vi hadde hørt så mye om. Jeg kan bare si at den skuffet så absolutt ikke, og den ble til og med lunsj hjemme hos meg i går også. Slik gjør du det:

mandag 16. april 2012

Produkter fra Gourmetpikene.no

For noen uker siden fikk jeg tilsendt en pakke med produkter fra gourmetpikene.no for produkttesting. Jeg  har nå smakt på alle produktene og vurdert dem etter smak og kvalitet.

tirsdag 3. april 2012

Blåbær-banan pannekaker

Påsken er endelig her og lange, koselige frokoster sammen med venner og familie er noe av høydepunktet.

søndag 25. mars 2012

Den store vaffeldagen - vafler

I dag, den 25. mars, er det den store internasjonale vaffeldagen! I den anledning sto jeg på kjøkkenet i dag tidlig og komponerte en ny vaffeloppskrift, som fort ble min nye favoritt.
Så stek deg vafler til kaffen i dag og nyt ute i solveggen dersom du er like heldig med været som vi er her jeg bor.


tirsdag 13. mars 2012

Bakepulverbrød på rugmel med solsikkekjerner

Sist jeg skulle bake brød hadde jeg gått tom for gjær og søkte meg fort frem til ''brød uten gjær''. Jeg var først inne på natronbrød, men da jeg heller ikke kunne finne natron i kjøkkenskapet endte det hele med å lage dette bakepulverbrødet.

onsdag 7. mars 2012

Squashcurry

Denne curryen er utrolig god som tilbehør til kjøtt eller fisk, men du kan også bruke den som en selvstendig vegetarrett. Da kan du velge å tilsette mer grønnsaker og kanskje også kikerter?