onsdag 7. mars 2012

Squashcurry

Denne curryen er utrolig god som tilbehør til kjøtt eller fisk, men du kan også bruke den som en selvstendig vegetarrett. Da kan du velge å tilsette mer grønnsaker og kanskje også kikerter?



Til to personer brukte jeg:

1 squash
1 finhakket sjalottløk
1/2 finhakket chili
1/2 ts revet ingefær
1-2 ts rød currypaste
1 ts karripulver
3 dl kokosmelk
finhakket koriander
salt

Finhakk sjalottløk og chili, riv ingefær og kutt opp squash i biter. Varm opp litt olje i en kjele og fres chili, ingefær og sjalottløk sammen med currypaste og karripulver. Tilsett deretter squash, rør godt om og hell på kokosmelken. La det koke opp og skru ned varmen slik at det småputrer. La det stå i ca 5 minutter til squashen er mør. Smak til med salt mot slutten og vend inn finhakket koriander.



Jeg serverte denne sammen med stekt kyllingfilet og ris - vel bekomme!

2 kommentarer:

  1. Nam,nam dette så kjempegodt ut:-) Fine blogg du har med masse gode oppskrifter og inpirasjon.

    SvarSlett