torsdag 26. april 2012

Spaghettiwok med chilipølse



Til èn person brukte jeg:

100 g spaghetti, ukokt
1 chilipølse, ca 100 g
1/2 spisspaprika, i tynne ringer
1/4 brokkoli, i små buketter
1/2 - 1 ts sriracha chilisaus
1 ss ristede sesamfrø
olje til steking

Kok pastaen etter anvisningen på pakken til den er al dente. Hell av kokevannet og skyll i kaldt vann gjennom et dørslag.

Varm opp litt nøytral olje i en stekepanne. Kutt opp pølse i skrå skiver og fres i olje sammen med paprika og brokkoli til alt blir gjennomvarmt, men grønnsakene fortsatt er sprø. Tilsett sesamfrø, chilisaus og den ferdigkokte spaghettien. Rør alt godt sammen og wok det til pastaen er varm igjen.


Øs opp på en tallerken og nyt en rask og enkel lunsj eller middag :-)

3 kommentarer:

  1. mmmm dette så virkelig godt ut. Jeg tenkte jeg fikk legge igjen en melding. Jeg er stadig innom den fine bloggen din og får litt middagstips.
    Mange fine tips og mye godt. Takk skal du ha.

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk for hyggelige ord :-)
      Ønsker deg en fin dag!

      -Kristin

      Slett
  2. Det så godt ut:)
    Klem
    Liza

    SvarSlett