Til to store smørbrød brukte jeg:
2 kyllingfileter
1/2 potte frisk koriander, hakket
1,5 dl nøytral olje
1 fedd hvitløk, revet
2 skiver grovt brød
salat
tomat
agurk
kesam
Bland sammen koriander, hvitløk og olje med en blender eller stavmikser. Hell marinaden over kyllingfiletene og ha det i en tett boks eller en pose. La kyllingen marineres i kjøleskapet i minst 2 timer, gjerne til dagen etter.
Varm opp en stekepanne med litt nøytral olje og brun kyllingen godt på begge sider. Legg dem deretter over i en ildfast form og stek dem ferdig i ovnen på 180 grader i 8-10 minutter til de er gjennomstekt. La dem hvile i noen minutter før du skjærer dem opp i skiver.
I mellomtiden rister du skivene i brødristeren og smører dem med kesam. Legg på ønsket salat, tomat og agurk. Fordel deretter over kyllingen og topp med en klatt kesam - vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar