fredag 31. august 2012

Fylte pitabrød med karridressing


Til to personer brukte jeg:
2 pitabrød

300 g karbonadedeig
1 finhakket sjalottløk
salt og pepper
3 ss fløte
1/2 ts shriracha chilisaus

4 blader isbergsalat
1/2 rød paprika, i skiver
1/4 agurk, i skiver

Karridressing:2 dl mager kesam
2-3 ts karripulver
1/2 ts shriracha chilisaus
salt
1/2 fedd hvitløk, revet

Ha karbonadedeigen over i en bolle sammen med sjalottløk, chilisaus, fløte, salt og pepper. Kna alt godt sammen med hendene til du får en jevn og smidig blanding. Fukt hendene dine, del blandingen i 8 like emner og form dem til små karbonader. Varm opp en stekepanne med litt olje og steke karboandene gyldne på hver side.

Bland sammen alle ingrediensene til karridressingen og smak deg frem med salt og eventuelt litt sitronsaft.

Varm opp pitabrødene litt i brødristeren eller stekeovnen dersom de ikke er nystekte og del dem i to. Fyll hver halvdel med salat, paprika og agurk og legg i to små karbonader. Topp med karridressingen og server - vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar