tirsdag 11. oktober 2011

Quesadillas

Nå har vi endelig testet ut quesadilla for første gang, og det blir ikke den siste. Quesadillas er rask og enkel mat som du kan variere mye. Du kan bruke tacorestene fra dagen før, eller bruke kylling, oster eller hva du måtte ha for hånden - mulighetene er mange.

Til to personer brukte vi:

2 tortillalefser
ca 100 g revet hvitost
200 g kjøttdeig
1/2 pose tacokrydder
1 liten kepaløk, finhakket
3-4 ss maiskorn


ruccola
maiskorn
paprika


Bland sammen ingrediensene til avokadokremen og la den stå kjølig.

Brun kjøttdeigen godt i to omganger, tilsett løk og tacokrydder. Følg anvisningen på krydderposen med mengden vann og la det koke.

Varm opp en stekepanne på sterk varme uten å bruke noe smør eller olje. legg i en tortillalefse, bre over ost og strø over kjøttdeig og mais. Legg over en ny lefse og la den ligge i to-tre minutter før du snur den over og steker den i to-tre minutter til.

Velv quesadillaen over på et fat og bruk et pizzahjul til å skjære den i seks snipper. Server sammen med en blandet salat og avokadokrem. Vel bekomme!

1 kommentar: