søndag 16. januar 2011

Kyllingfilet med lun couscoussalat og pestoCouscous må være noe av det enkleste tilbehøret du kan lage, og dersom du tilsetter litt forskjellige grønnsaker i tillegg blir det mettende og godt!

Til to personer finner du frem:

2 kyllingfileter
salt og pepper
litt olje til steking

2 dl couscous
2 dl kokende vann
1 terning kyllingbuljong
1 liten gulrot, revet
1/2 rød paprika, i små terninger
1 stilk stangselleri, splittet i to og delt i terninger
1 sjalottløk, finhakket
10 cherrytomater, delt i fire
1/4 agurk, i små terninger
litt god olivenolje

pesto


Ha på salt og pepper på begge sidene av kyllingfiletene og stek dem gyldne på begge sider. Skru ned varmen og la de ettersteke på svak varme til de blir gjennomstekte.Imens Kutter du opp alle grønnsakene og blander de sammen i en bolle.

Ha kokende vann i en annen bolle og rør ut buljongterningen. Tilsett couscousen, rør godt om og trekk over plastfolie.Når couscousen har stått i ca 3 minutter (avhenger av hvilken størrelse du bruker) vil den ha sugd til seg all væsken og er ferdig kokt. Rør den luftig og hell den over grønnsakene - bland alt godt sammen og ringle over litt god olivenolje. Eventuelt smak til med salt, pepper og litt sitronsaft.Server nystekte kyllingfileter sammen med en sprø, lun couscoussalat og pesto.Vel bekomme :-)

3 kommentarer:

 1. Mmm, dette såg deilig ut:o)

  SvarSlett
 2. Fin blogg du har! Masse enkle og gode oppskrifter ser det ut som! Tror dette blir middagen min til i morra ;) Har selv en matblogg, kan jeg legge ut retter inspirert fra deg på den?
  Hilsen Gunhild
  www.ieteggeskall.blogspot.com

  SvarSlett
 3. Takk for det!
  Det kan du bare gjøre vettu :)

  SvarSlett