Til 2-3 personer brukte jeg:
400 g kyllingkjøtt i terninger, jeg brukte ferdig grillet kylling
2 gulrøtter, i terninger
1 liten squash, i terninger
2 løk, i terninger
1 rød paprika, i terninger
1 boks (285g) røde kokte linser
1 toppet ss tomatpurè
4,5 dl kylling- eller grønnsakskraft
2 laurbærblader
1/4 ts tørkede chiliflak
salt og pepper
Kutt alle grønnsakene og kyllingen i terninger. Varm opp en panne eller gryte med litt nøytral olje. Dersom du benytter rå kylling starter du med å brune denne, for så å tilsette grønnsakene. Jeg brukte ferdig grillet kylling så jeg startet med å svisse grønnsakene og tilsatte deretter tomatpurè, chiliflak og laurbærblader.
La grønnsakene svisse med tomatpurèen i et par minutter før du heller på kraft. Kok opp la det koke i ca ti minutter til grønnsakene er møre. Skyll av linsene i et dørslag i kaldt vann før du tilsetter dem i gryta sammen med kyllingen. Gi gryta et oppkok og smak til med salt og pepper.
Server gryta med brød og smør - vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar