Til to personer brukte jeg:
250 g entrecote
2 dl soyasaus
1 fedd hvitløk, revet
1 cm ingefær, revet
1 rød chili, finhakket
saften av 1/2 lime
150 g glassnudler
1 fedd hvitløk, revet
1 cm ingefær, revet
1 boks minimais, i strimler
1 rød chili, i ringer
1/2 rød parika, i strimler
1/2 gul parika, i strimler
1 vårløk, i ringer
0,5 dl soyasaus
Lag en marinade av soyasaus, chili, hvitløk, ingefær og limejuice. Legg kjøttet i marinaden og la det trekke i kjøleskapet i minst en time - snu kjøttet av og til.
Når kjøttet er ferdig marinert tørker du lett av det med et stykke papir. Varm opp en stekepanne med litt nøytral olje og stek kjøttet i litt over to minutter på hver side til kjøttet får en fin stekeskorpe. Trekk pannen av platen og la kjøttet ettersteke på restvarmen mens du lager nudelsalaten.
Kok opp vann og hell over glassnudlene i en bolle, dekk med plastfilm og la det stå i fem minutter.
Kutt alle grønnsakene og fres i litt nøytral olje i en stekepanne eller wok.
når nudlene er ferdige lar du dem renne godt av før du har dem over i grønnsakene. 'vend alt godt sammen og smak til med soyasaus.
Anrett nudelsalaten på tallerkener. Skjær kjøttet i tynne skiver og legg
over salaten. Pynt med ringer av fersk chili og vårløk og server - vel
bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar