lørdag 19. januar 2013
Quesadillas med chili con carne
For å fylle 4-5 tortillalefser trenger du:
400 g kjøttdeig
1 stor løk, finhakket
1 rød paprika i biter
1/2 kinesisk hvitløk, revet
1 rød chili, finhakket
litt olje til steking
1 boks hakkede tomater
1 boks chilibønner
1/2 boks maiskorn
1 klype tørka chiliflak
salt og pepper
4-5 grove tortillalefser
revet hvitost
Stek kjøttdeigen godt sammen med løk, chili og hvitløk.
Tilsett boksene med hakkede tomater, maiskorn og chilibønner og ha i paprikaen.
Kok opp under lokk og la det småputre i fem minutter.
Fordel gryta ut over tortillalefsene. Fordel over halve lefsen, strø på ost og brett i to - eller fordel over hele lefsen, legg på ost og legg en ny lefse over.
Stek tortillalefsene i en tørr stekepanne på middels-sterk varme til den er gyllen og sprø og osten smelter, snu og stek på andre siden også. En enklere måte er å legge lefsene på et bakepapirkledt stekebrett og stek dem på 220 grader i 5-6 minutter til de er gyldne og sprø.
Kutt lefsene opp i snipper med et pizzahjul. Server sammen med rømme og salat - vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar