Til to personer:
Soya- og honningmarinade:
Soya- og honningmarinade:
1 ss flytende honning
1 ss soyasaus
1 ss sesamolje
1 ss ristede sesamfrø
1 ts shriracha chilisaus
saften fra 1 sitronbåt
salt og kvernet pepper
2 store kyllingfileter
Del begge kyllingfiletene i fire like lange strimler. Bland sammen alle ingrediensene til marinaden og ha det i en pose. (Dersom du kun har fast honning kan du kjøre den i mikroen i noen sekunder til den blir myk). Tilsett kyllingen, lukk posen godt og bland alt godt sammen. Legg posen i kjøleskapet og la kyllingen trekke i marinaden i minst en time.
Tre kyllingstrimlene på spyd og stek dem på middels-sterk varme på hver side til de er gyldne og gjennomstekt. Pass på så det ikke blir for varmt, siden marinaden inneholder honning kan det fort svi seg!
Jeg serverte kyllingspydene sammen med en enkel salat og rømmedressing - vel bekomme!
Dette så godt ut! Hvordan vil det smake til ris? Er det noen sauser en kan ha til dette?
SvarSlett