fredag 25. februar 2011

Tacoomelett

Dersom du har spist taco kvelden før og sitter igjen med kjøleskapet fullt med rester av kjøttdeig, diverse grønnsaker, tacosaus og lignende er dette en super rett å lage dagen etter. Finn frem alt du har igjen og bruk fantasien.


Til en omelett for to brukte jeg:

ca 200 g tacokrydret kjøttdeig
en håndfull hver av mais, paprika og tomater
5 egg
5 ss vann
salt og pepper

rømme
salsasaus
nachochips


Varm opp en stekepanne med litt smør og ha i kjøttdeigen og grønnsakene. Fres alt raskt før du pisker sammen egg, vann, salt og pepper i en bolle og heller over i pannen. Rør litt rundt slik at eggeblandingen blir godt fordelt i pannen før du skrur ned varmen og setter på lokk.
La omeletten stå i ca fem minutter til den akkurat setter seg.

Server omeletten sammen med litt rømme, salsasaus og nachochips - med litt salat til - inni resten av tacolefsene fra dagen før eller på brødskiva.

4 kommentarer:

  1. Det var det også, også er det så kjekt å bli kvitt tacorestene dersom det ikke er igjen nok til en hel middag en gang til :-)

    SvarSlett
  2. Kjempesmart:o) Ut i får erfaring er det jo stort sett alltidt restar att etter taco, men sjeldan så mykje at det held til ein omgang til!! Men her får ein jo verkeleg nytta restane, og i tillegg såg det utruleg godt ut:o)

    SvarSlett