tirsdag 4. februar 2014

Omelettwrap med laks



Til 1 person trenger du:

2 egg
2 ss fløte
salt og pepper
finsnittet gressløk

smør til steking
125 g laksefilet u/skinn og ben
salt og pepper
sitronsaft

1 blad kinakål el. salat, snittet
noen staver agurk
god olivenolje
flaksalt
sitronsaft

Pisk sammen egg og fløte. Smak til med salt og pepper og tilsett gressløk. Stekes i som en tynn pannekake, kun på den ene siden. Legg over på en tallerken.

Bland salat og agurk sammen og smak til med olivenolje, sitron og salt.

Varm opp en stekepanne med litt smør. Krydre laksen med salt og pepper og stek den i to minutter på hver side til den er gyllen. Press litt fersk sitron over den helt til slutt. La laksen hvile i et par minutter før du flaker den opp og fordeler den over eggepannekaken sammen med salaten. Rull sammen til en wrap og nyt - vel bekomme!

1 kommentar: