søndag 26. januar 2014

Omelett på fjøl med potet og sopp




Som lunsj til to én person brukte jeg:
3 egg
3 ss fløte
salt og pepper
1/2 rød paprika, i strimer
1/2 løk, i skiver
ca 50 g skinke, bacon eller pølse - i terninger

3-4 kokte amadinepoteter, i biter
4-5 små sjampinjong, delt i to
salt og pepper
snittet vårløk


Varm opp en stekepanne med litt smør og brun potetbiter og sopp godt, smak til med salt og pepper.
Pisk sammen egg og fløte og smak til med salt og pepper. Varm opp en liten stekepanne og start med å frese paprika, løk og skinke i litt smør til løken blir blank. Hell over eggeblandingen og begynn å dra blandingen forsiktig inn mot midten av pannen rundt det hele. Skru ned varmen og la omeletten stå til den setter seg.

Vel omeletten over på en fjøl og topp med poteter, sopp og vårløk. Servér gjerne med en grønn salat ved siden av - vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar