Til fire persjoner trenger du:
500 g kyllingfilet i store biter
2 søtpoteter
2 løk
2 gulrøtter
1 ts paprikapulver
1 ts spisskummen
1 ts sukker
salt og pepper
1 boks hakkede tomater
3 dl kraft
2 dl fløte
1 håndfull spinat
Varm opp en gryte med litt nøytral olje og stek kyllingbitene gyldne på begge sider. Ta kyllingen over på en tallerken og tilsett løken i gryten. Sviss den godt til den begynner å bli blank før du tilsetter krydder og blander godt. Hell på hakkede tomater og kraft, ha kyllingen tilbake i gryta sammen med søtpotet og gulrot og sett på lokk. Skri ned varmen til det kun småkoker og la gryta koke i ca 20 minutter til søtpotet- og gulrotbitene er møre.
Ta av lokket de siste minuttene og rør inn fløte - la gryta koke til den tykner noe. Smak godt til med salt og pepper.
Serveres med ris eller godt brød til - vel bekomme!
Varm opp en gryte med litt nøytral olje og stek kyllingbitene gyldne på begge sider. Ta kyllingen over på en tallerken og tilsett løken i gryten. Sviss den godt til den begynner å bli blank før du tilsetter krydder og blander godt. Hell på hakkede tomater og kraft, ha kyllingen tilbake i gryta sammen med søtpotet og gulrot og sett på lokk. Skri ned varmen til det kun småkoker og la gryta koke i ca 20 minutter til søtpotet- og gulrotbitene er møre.
Ta av lokket de siste minuttene og rør inn fløte - la gryta koke til den tykner noe. Smak godt til med salt og pepper.
Serveres med ris eller godt brød til - vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar