tirsdag 3. juni 2014

Sommersalat med grillede nektariner, spekeskinke og blå castello



En fargerik smak av sommer

Til en lunsjporsjon trenger du:

1 nekatrin, del i fire båter
en håndfull baby leaf mix - eller annen salat
1/2 pakke friske bringebær
6-8 skiver spekeskinke
ca 75 g Castello Creamy Blue, romtemperert - i biter
2 ts balsamicoeddik
2 ts god olivenolje
havsalt

Varm opp grillen eller en grillpanne og stek nektarinbåtene i ca to minutter på hver side til de er lune helt gjennom og har fått et fint grillmønster.

Legg opp en tallerken med salatmix og fordel over spekeskinke, bringebær, biter av Castello-ost og nektarinbåtene. Ringle over en blanding av balsamicoeddik og olivenolje og avslutt med halvsalt.
Serveres sammen med godt brød og et glass vin.
Vel bekomme!


1 kommentar:

  1. Nam nam! Dette så jo suverent ut. Du er veldig flink :)

    SvarSlett