mandag 8. november 2010

Kjøttdeiggryte med potet

Enkelt og godt, alt i ett : )


Til 4 porsjoner trenger du:

400 g kjøttdeig
4 poteter
3 gulrøtter
1 løk
5 tomater
2 ss tomatpuré
6 dl vann
1 terning kjøttbuljong
2 ts oregano
salt og pepper


Kutt alle grønnsakene opp i terninger.
Brun kjøttdeigen i en veldig varm kjele, helst jerngryte. Tilsett alle grønnsakene og sviss det i noen minutter. Tilsett tomatpuré, buljongterningen og vann, la det koke opp og smak til med salt, pepper og oregano.
Legg på et lokk, skru ned varmen og la det småkoke i ca 15 minutter til potetene og gulrøttene er møre. Dersom du vil ha en litt tykkere gryte tar du av lokket de siste fem minuttene.


Server gryta med godt brød til - vel bekomme !

1 kommentar:

  1. Åhh, dette ser ut som en god gryte, den skal jeg prøve ut til helga, når man samboer kommer hjem:)

    klem fra siv anita, swimzy

    SvarSlett