Til to personer trenger du:
nøytral olje til steking
250 g svin ytrefilet, i strimler
2 gulrøtter, julienne
1 løk, finsnittet
150-200 g fullkornsnudler, ukokt
frisk koriander
Saus:
3 ss Hoisin-saus
1 ss soyasaus
2 ss vann
saften fra 1/2 lime
1 fedd hvitløk, finhakket
1/2 rød chili, finhakket
1 cm ingefær, finhakket
Kok nudlene etter anvisningen på pakken og skyll dem i kaldt vann så de ikke kleber seg sammen, sett til side.
Varm opp en wok- eller stekepanne med nøytral olje og brun kjøttet godt. Tilsett gulrot og løk og wok sammen i et par minutter. Bland sammen alle ingrediensene til sausen og hell over. Kok opp, tilsett nudlene og vend alt godt sammen til det er gjennomvarmt.
nøytral olje til steking
250 g svin ytrefilet, i strimler
2 gulrøtter, julienne
1 løk, finsnittet
150-200 g fullkornsnudler, ukokt
frisk koriander
Saus:
3 ss Hoisin-saus
1 ss soyasaus
2 ss vann
saften fra 1/2 lime
1 fedd hvitløk, finhakket
1/2 rød chili, finhakket
1 cm ingefær, finhakket
Kok nudlene etter anvisningen på pakken og skyll dem i kaldt vann så de ikke kleber seg sammen, sett til side.
Varm opp en wok- eller stekepanne med nøytral olje og brun kjøttet godt. Tilsett gulrot og løk og wok sammen i et par minutter. Bland sammen alle ingrediensene til sausen og hell over. Kok opp, tilsett nudlene og vend alt godt sammen til det er gjennomvarmt.
Ha over litt frisk koriander til slutt og gjerne hakkede peanøtter - vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar