En spennende og ny måte å tilberede laks med tilbehør på. Her har jeg brukt pak choy og brokkolini, som du får tak i hos de fleste innvandrerforretninger. Ved å soyadampe grønnsakene gir du dem veldig mye ekstra smak, samtidig som du også får litt sjysaus å servere med. Og når du har spicy, sprø grønnsaker - da passer det perfekt med en mild og fløyelsmyk blomkålkrem i tillegg.
onsdag 29. februar 2012
mandag 27. februar 2012
søndag 26. februar 2012
Ovnsbakt egg & bacon i toast
Gi den vanlige egg&bacon-frokosten en ny vri ved å gjøre den enda enklere. Og hvem liker vel ikke alt-i-ett retter?
torsdag 23. februar 2012
onsdag 22. februar 2012
tirsdag 21. februar 2012
Kjøttdeiggrateng med tomat, squash og løk
mandag 20. februar 2012
lørdag 18. februar 2012
torsdag 16. februar 2012
Tomatsalsa
Neste gang du skal ha tacokveld burde du beregne noen ekstra minutter til å lage tomatsalsaen selv. Da får du en mye friskere og bedre salsa, som du kan gjøre akkurat så sterk eller mild som du selv liker.
tirsdag 14. februar 2012
Guacamole
Det er skremmende å lese inngredienslisten på glassene med ferdig guacamole. De består ofte av under 1/3 med avokado, på tross av at det er guacamolens hovedingrediens. Da tør jeg ikke ikke en gang å tenke på hva de bruker ellers får å få den fargen og konsistenen..
Da er eneste utvei å lage hjemmelaget, som jeg har gjort her :)
mandag 13. februar 2012
torsdag 9. februar 2012
onsdag 8. februar 2012
søndag 5. februar 2012
lørdag 4. februar 2012
torsdag 2. februar 2012
Boller
Her en kveld jeg hadde fri nøt vi nystekte boller og kakao med hjemmelagede marshmallows. Lite er så godt som nystekt gjærbakst, det er noe helt spesielt med det. Jeg lager alltid opp mange når jeg først er i gang, siden det er så kjekt å ha på lur i fryseren dersom det skulle dukke opp gjester på døren.
onsdag 1. februar 2012
Abonner på:
Innlegg (Atom)