Til fire burgere trenger du:
600 g kjøttdeig av storfe
salt og pepper
1 fedd hvitløk, finhakket
1 kepaløk, finahkket
4 ss fløte
6-8 sjampinjonger, delt i båter
salt og pepper
smør til steking
Sennepsdressing:
1 dl rømme
2 ts grov sennep
1 ss hakket persille
salt
sitronsaft
tabasco
ruccola
revet parmesan
fire burgerbrød
Bland sammen alle ingrediensene til burgerene og del opp i fire like store emner. Form til burgere og stek dem gyldne i to minutter på hver side i en varm panne. Trekk pannen av platen og la burgerene hvile.
Bland sammen rømme, sennep og persille. Smak til med sitronsaft, salt og noen dråper tabasco.
Stek sjampinjongen i smør og smak til med salt og pepper.
Bygg opp burgerene med dressing og kjøttet. Topp med sopp, ruccola og revet parmesan.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar