SIDER

tirsdag 11. september 2012

Fylt ciabatta

Samboeren min trengte et raskt og enkelt måltid på en travel hverdag. Når det først er skole, jobb og deretter fotballkamp er det viktig å få i seg godt med mat i mellom slagene. Her er en del av lunsjpakken jeg ordnet i stand. Når man fyller baksten på denne måten i stedet for å snitte den opp på vanlig måte unngår man mye søl, samtidig som man får et mye saftigere resultat.



Til to personer finner du frem:

2 ciabatta
2 ss mager kesam
4 skiver kokt skinke
4-5 blader isbergsalat
1/4 agurk
1/2 rød paprika
god olivenolje
maldonsalt

Kutt av en liten bit på enden av hver ciabatta og grav ut all innmaten. smør en spiseskje med kesam inni hver ciabatta og legg i et par skiver skinke.
Finsnitt salaten og kut opp agurk og paprika i små biter. Bland alt godt sammen og smak til med litt god olivenolje og maldonsalt. Fyll opp resterende plass i hver ciabatta med salatblandingen, del dem i to og server - VEL BEKOMME!

1 kommentar: